Zviditelněte své podnikání novou službou WebSimple

thumb-websimple

Podnikáte a nemáte ještě webové stránky? V tom případě přicházíte o značnou část zákazníků. Možná lidé hledají přímo vaši firmu, nebo váš obor podnikání. Dejte jim informace, které hledají.

Nepřicházejte zbytečně o zisk. Buďte na internetu nalezitelní. Jste podnikatel malé, či střední velikosti? Máme cenově výhodné řešení přesně pro vás.

Zviditelněte své podnikání

Využijte potenciál webových stránek. Váš web postavíme na nové službe, zvané WebSimple. Oblékneme ho do unikátní grafiky, která vás bude jednoznačně charakterizovat. V ceně je zahrnuta i optimalizace pro vyhledávače - SEO. To znamená, že budete na internetu dohledatelní. Lidé si vás najdou. Součástí webu je i kontaktní, či poptávkový formulář. Návštěvníci vám mohou dát ihned najevo zájem o vaše zboží, či službu.

Web od nás můžete pořídit již za 9 900 Kč (bez DPH). Za tuto cenu dostanete:

  • jednoduchou prezentaci s rozsahem 1-3 stránek
  • základní optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Chcete plně využít potenciál vašeho webu? Doporučujeme řešení za 14 900 Kč (bez DPH). Za tuto cenu dostanete další služby navíc, vč. rozpracovanější grafiky, či poptávkového formuláře.

Některé z našich referencí:

thumb-reference-01 thumb-reference-02 thumb-reference-03

Snadná správa webu

Velkou předností řešení WebSimple je jeho jednoduchost. Nemusíte nikoho shánět, když potřebujete upravit text nebo vložit obrázek na web. Mnoho veci zvladnete upravit sami a ušetříte tak peníze.

Ověřené řešení

WebSimple je ověřené a funkční řešení. O tom svědčí řada spokojených klientů, kterým jsme web vytvořili. Stránky se snadno aktualizují a spravují.

Zajistíme provoz webových stránek

Nutnou součástí tvorby každého webu je zajištění registrace domény a webhostingu. S námi se nemusíte se o nic starat - provoz nechte na nás.

S novou službou WebSimple pozvednete své podnikání. Získáte nové objednávky a lidé si vás konečně dohledají. A to vše za příznivou cenu.

 

Pozor, otevřeno v novém okně. PDFTiskEmail

Úterý, 01 Červenec 2014 10:19

Články - Články