Aktuality

V této sekci najdete nejnovější aktuality týkající se nejen Pocidlinských novin.

Řádková inzerce

Připravujeme pro Vás novou službu - možnost řádkové inzerce!! Na Novobydžovsku navíc jednáme o vytvoření inzertní pochy na Novobydžovském náměstí a naši inzerenti by tak měli zdvojenou možnost oslovení zájemců - na inzertní tabuli a v našich novinách.

Články - Aktuality

04 Únor 2011

 

Kultura

V regionu Jičínsko NOVĚ také naleznete kulturní miniservis s nabídkou koncertů, divadelních představení či promítaných filmů. Samozřejmě uvítáme i Vaše kulturní tipy a rádi je uveřejníme.

Články - Aktuality

04 Únor 2011

 

WEBOVÉ ODKAZY

Letošní rok začíná ve znamení novinek.V prvním únorovém čísle naleznou čtenáři uvnitř novin v obou regionech novou zajímavou službu, a to sloupek se zajímavými a užitečnými odkazy na internetové stránky se stručným popisem. Určitě stojí za zkoušku, když některé z nich vyzkoušíte a případně přidáte ke svým oblíbeným odkazům ve svém PC.

Články - Aktuality

04 Únor 2011

 

Obchodní zástupce pro Jičínsko

Obchodní zástupce pro Jičínsko

Dobrý den,

s dovolením vám oznamuji, že jsem převzal agendu při zadávání inzerce vPocidlinských inzertních novinách pro oblast Jičínska, a to vcelém regionu od Hořic až po Sobotku,od Nové Paky po Kopidlno.

Zaručuji Vám vstřícnost, individuální přístup, solidní osobní jednání, zájem o účinnost a efektivitu Vašeho inzerátu, maximální pomoc při přípravě inzerátu po stránce grafické i obsahové, aby bylo oslovení potencionálních zákazníků co nejúčinnější a v neposlední řadě i rozumné ceny s možností různých slev.

Michal Vrba, tel. 737 349 498, e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , příp. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Články - Aktuality

28 Srpen 2010